Konferens

Här på Munken Hotell & Konferens gillar vi möten mellan människor. Att mötas hos oss skall vara enkelt vare sig det är över en kopp kaffe i vår restaurang eller en stor konferens med möjlighet att koppla upp sig från när och fjärran.

Våra lokaler passar för olika sammanhang och är anpassade för både små och stora grupper och vår erfarenhet och engagemang gör ditt möte okomplicerat.

Vårt läge intill E22 med stora parkeringar och busshållplats i direkt anslutning till anläggningen gör att det är lätt att komma hit.


Här nedan hittar du vilka konferensrum som vi erbjuder

Expohallen

Expohallen är vår största lokal med plats för upp till 250 gäster. Hallen har en imponerande takhöjd och stora glaspartier ut mot omgivningen. Akustiken är noga beräknad för att passa både för konferens och konsert. I lokalen finns professionell ljud- och ljusanläggning fast installerad. Scenen går att bygga ut för större konserter eller ta bort för att använda hela golvytan till mässa eller stor middagsdukning. Vi har tekniker och utrustning för både ljud- ljus- och bild om du vill videosända ditt event (bokas separat). Lokalen ligger i markplan men bra möjligheter för in- utlastning.

Utrustning:
Projektor – Dagsljus – Hörslinga – Wi-fi – Mikrofon/headset – Tv-skärm – Papper och pennor – Mörkläggning – Blädderblock

Expohallen
Bäckebo

Bäckebo är vår näst största lokal med plats för upp till 45 gäster. Lokalen ligger på plan 2 och är ljus och luftig, och har glaspartier med egen utgång på takterrassen. I lokalen finns möjlighet för videokonferens, samt ljudanläggning och hörslinga installerad. Då hiss saknas, är Mölstad inte lämpligt för personer som har svårt att gå i trappor eller sitter i rullstol.

Utrustning:
Projektor – Hörslinga – Wifi – Mikrofon/headset – Tv-skärm – Videokonferens -Papper och pennor – Möjlighet till mörkläggning – Blädderblock – Whiteboard

Bäckebo
Mölstad

Mölstad ligger i direkt anslutning till restaurangen i markplan. Det är en trevlig lokal för upp till 25 gäster, med högt till tak och egen utgång. Mycket ljusinsläpp tack vare glaspartier ända upp till taket. I lokalen finns ljudanläggning och möjligheter för videokonferens.

Utrustning:
Ledskärm – Wifi – Ljudanläggning – Videokonferens – Papper och pennor

Mölstad
Oknö

Oknö ligger i direkt anslutning till entrén och är lämplig för mindre möten med upp till 10 personer. Lokalen har stora fönster med ljusinsläpp och möjlighet för videokonferens.

Utrustning:
TV-skärm – Videokonferens -Papper och pennor – Möjlighet till mörkläggning – Wifi

Oknö
Ingebo

Ingebo är vårt minsta konferensrum, med plats för upp till 7 personer. Lokalen ligger på plan 2 och det finns möjlighet att koppla upp sig med videomöten. Då hiss saknas, är Ingebo inte lämplig för personer som har svårt att gå i trappor eller sitter i rullstol.

Utrustning:
TV-skärm – Videokonferens – Papper och pennor – whiteboard

Ingebo
KONTAKTA OSS

Vill du boka konferens rum eller få mer info fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.