Konferens Kalmar
Konferens Kalmar
Konferens Kalmar

Din optimala destination för konferenser i Kalmar

Ett strategiskt val av mötesplats

Belägen i närheten av den charmiga och upplevelserika staden Kalmar, erbjuder vi en perfekt miljö för både informella och formella möten. Oavsett om ni letar efter en avslappnad plats för strategiska diskussioner över en kopp kaffe eller en konferenslokal där deltagare kan ansluta från globala platser över hela världen, har Munken Hotell & Konferens allt ni behöver.


Enkel tillgång och bekvämligheter

Med ett idealiskt läge vid E22, är vår konferensanläggning ett stenkast ifrån Kalmar stad och därmed lättillgänglig för alla besökare. Vi erbjuder gott om parkering och smidiga trafikförbindelser, vilket säkerställer enkel ankomst för alla era gäster. Munken Hotell & Konferens är inte bara en plats för möten, utan en plats där varje detalj är noga uttänkt för att skapa en minnesvärd upplevelse.


Mångsidiga konferens- och mötesrum

Våra anpassningsbara konferens- och mötesrum är perfekta för alla typer av evenemang, från små arbetsgrupper till stora företagsevenemang. Med vår centralt placerade restaurang i nära anslutning till alla våra mötesrum, är vi stolta över att kunna erbjuda snabba och goda måltider. Det säkerställer att ni alltid har nära till en vällagad måltid eller en uppfriskande paus.


Välj Munken för ert nästa evenemang

Flera framstående företag från Kalmar har redan upptäckt fördelarna med att hålla sina konferenser hos oss. Är det dags för dig att göra detsamma? Välj Munken Hotell & Konferens för ert nästa företagsevenemang och upplev varför ledande företag i regionen föredrar oss för sina viktiga möten och konferenser. Vårt engagemang och vår erfarenhet garanterar att ert evenemang sköts professionellt och effektivt.

Upptäck våra olika konferensalternativ och boka ert nästa möte eller konferens hos oss. Sätt ditt nästa möte på kartan, Munken Hotell & Konferens står redo att välkomna er!

Se våra konferensrum 

Våra kunder säger

”Toppen frukost! Bra service och trevlig personal”

”Bästa personalen och snygg lokal!”

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter
KONTAKTA OSS

VÄLKOMNA ATT KONTAKTA OSS

Klicka här