Konferens Oskarshamn
Konferens Oskarshamn
Konferens Oskarshamn

Skapa framgångsrika möten och konferenser ett stenkast från Oskarshamn

Låt era affärsidéer formas

På bara några minuter ifrån Oskarshamn finner du vårt moderna konferenscenter, en dynamisk plats där affärsidéer kommer till liv och visioner förvandlas till verklighet. Med sin genomtänkta design för kreativa och produktiva möten, förstår vi vikten av varje detalj oavsett om du söker en avslappnad atmosfär för brainstorming över färskbryggt kaffe eller en tekniskt avancerad miljö för globala webbkonferenser. Vi har de perfekta lösningarna för dina behov!


Problemfri ankomst och parkering

Vår anläggning är strategiskt placerad nära huvudvägar, vilket erbjuder enkel tillgång och rikligt med parkeringsmöjligheter. Med smidiga kommunala förbindelser garanterar vi att alla deltagare når fram till oss smidigt och enkelt.


Flexibla mötesrum för alla typer av evenemang

Vi erbjuder en mängd flexibla konferens- och mötesrum anpassade för allt från intima teammöten till större företagsevenemang. Vår centralt belägna matsal säkerställer att varje paus blir en kulinarisk upplevelse och vårt engagerade team är alltid redo att se till att varje aspekt av ditt evenemang sköts med största omsorg.


Skapa framgångsrika möten med oss

Munken hotell & konferens har blivit den föredragna platsen för affärsmöten, evenemang och konferenser för många företag i nära anslutning till Oskarshamn och övriga delar i regionen.

Upptäck hur vi kan bidra till att göra ditt nästa evenemang lika framgångsrikt och minnesvärt!

Se våra konferensrum 

Våra kunder säger

”Toppen frukost! Bra service och trevlig personal”

”Bästa personalen och snygg lokal!”

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter
KONTAKTA OSS

VÄLKOMNA ATT KONTAKTA OSS

Klicka här