Latest Past Evenemang

POINT BLANK

Munken Hotell Timmernabbsvägen 2, Mönsterås

Partykväll på Munken Hotell! Den 23 april gästar Point Blank oss. Bandet har lirat i många år och levererar en hel arsenal av Springsteen-låtar. Omöjliga att inte sjunga med iFortsätt läsa "POINT BLANK"

100kr

Dansa Rennie!

Munken Hotell Timmernabbsvägen 2, Mönsterås

Folkkära artisten Rennie Mirro tar med publiken bakom kulisserna och ger en inblick i underhållningens värld; musikalerna, teatern och människorna. Mitt i detta funderar han kring livets olika faser, om hur åldrandet kan påverka ens yrkesroll och om utmaningarna att hitta en ny roll i nya sammanhang. Det blir en personlig, unik och intim föreställningFortsätt läsa "Dansa Rennie!"

75kr

MÅNS MÖLLER – EN KVÄLL FÖR UKRAINA

Rotary arrangerar en härlig kväll till förmån för Ukraina. På scen Hennes & Movitz spelar Bellman och kvällens huvudnummer är Standup med Måns Möller.   Vill du göra en helkväll, finns möjligheten att äta en 2-rätterssupé innan föreställningen. Maten serveras kl 17.30. Kvällens meny: Helstekt kycklingfilé från Öland, serveras med örtrostad potatis & rosépepparsås. TillFortsätt läsa "MÅNS MÖLLER – EN KVÄLL FÖR UKRAINA"

295kr